"YENİLENEBİLİR SANAT" eTwinning Projemiz Başlıyor!

15.01.2023 238

"YENİLENEBİLİR SANAT" e Twinning projemiz yeni platformda yerini aldı.

Okulumuz 3/D Sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Bağdagül DAROL rehberliğinde yeni bir eTwinning projesine katılım sağlandı.Öğrencilerimizin aktif , işbirlikçi çalışmalarıyla geri dönüşüm ve sıfır atık bilinci oluşmasını sağlayarak doğaya, çevreye duyarlı olmaları amaçlamaktadır.Projemizin içeriğinde dünya kaynaklarını verimli kullanarak yaratıcılık ve özgüven becerilerini arttıran algı ve estetik bilincine sahip atık malzemeleri görsel bilgi, beceri ve teknik kullanarak düşüncelerini özgürce ifade eden etkinliklere yer verilecektir.Öğrencilerin basit Web2 araçları ile birbirleriyle iletişim kurmalarını sağlayarak sosyal katılım becerilerini arttıran, bilgi ve bilişim teknolojilerini amacına uygun kullanan bireylere ulaşmayı amaç edinen bir projedir. Projemiz Ocak 2023- Mayıs 2023 tarihleri arası uygulanacaktır.

15-01-2023

16-01-2023