PIRLS Sınavı

PIRLS 2021 araştırmasında ülkemizi, ilimizden temsil edecek iki okuldan biri olan kurumumuzun 4/B sınıfı öğrencileri 15.06.2021 tarihinde sınava  katıldılar. Süreç boyunca bizden desteklerini esirgemeyen ve bizzat kurumumuza gelerek bizleri onurlandıran, öğrencilerimize moral veren İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Ali TOSUN'a, sınav günü de kurumumuza gelerek hem öğrencilerimizi motive eden hem de sınav sürecini takip eden, aynı zamanda il ölçme değerlendirmeden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Erdal YILMAZ'a, destek noktasında bizden elini hiç çekmeyen Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cevat ÇEVİK'e, Şube Müdürlerimiz Sayın Hikmet ASAR ve Sayın Abdulvehap DEMİREL'e, sınav için Bakanlığımızca görevlendirilen Sayın Tülin ŞAHİN'e, sürecin başından itibaren öğrencilerimizin motive edilmesinde, sürecin ve sınavın sağlıklı yürütülmesinde çok büyük emeği olan Zonguldak Ölçme Değerlendirme Merkezi Ekip Sorumlusu Funda ÖZBAY'a ve ekibine, yine Bakanlığımız tarafından okulumuzda gözlemci olarak görevlendirilen Kasımlı Ortaokulu müdür yardımcısı meslektaşımız Özgür YÜKSEL'e, süreç boyunca öğrencilerimize ve velilerimize moral depolayan psikolojik danışman öğretmenimiz Merve PELGİ'ye, öğrencilerimizin sınava hazırlanmasında yoğun bir çaba sarf eden, özel vaktini bu sınava ayıran, velilerimizi sürece dahil eden 4/B sınıf öğretmenimiz Ömer KALAY ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için gayret gösteren kocaman yürekli 4-B sınıfı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. BU GURUR ATATÜRK İLKOKULU AİLESİNİN..

15.06.2021 167

15-06-202115-06-202115-06-202115-06-2021