eTwinning School Etiketimizi Aldık

eTwinning School Etiketimizi Aldık

16.06.2021 582

 Okulumuz, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile,  Merkezi Destek Servisi (Central Support Service – CSS) tarafından 2021-2022 yılları için eTwinning Okul Etiketi Ödülüne layık görülmüştür. 

Üç yıldır aktif olarak başarılı projeler yapan, mesleki anlamda kendini geliştiren, yenilikleri takip olan okulumuz e Twinning okul başvurusunu başarılı bir şekilde tamamlayarak e Twinning okulu olmaya hak kazanmıştır. 43 ülkeden 2.935 okul eTwinning Okul Etiketi kazanmış olup; Türkiye'de 1890, Zonguldak ilinde ise  28 okul  bu etiketi kazanan okullar arasında yer  almıştır. Bu etiket sayesinde okulumuzun Avrupa'daki okullar arasında görünürlüğü artmıştır ve okulumuz dijital uygulamalar, e-güvenlik uygulamaları, yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar, personelin mesleki gelişime teşvik edilmesi, işbirlikçi öğrenme alanlarında kendini kanıtlamıştır.

 Yoğun katılım altında 14.06.2021 tarihinde  Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde okul müdürümüz Sayın Birol ONAN; e-Twinning School Etiketi, ulusal levha ödülü, Sınıf Öğretmeni Sayın Figen Özgül ERGÜN Ulusal Kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Alaplı'da bu ödüle sahip olan ilk ve tek ilkokul olan okulumuz akademik, sosyal ve kültürel alandaki çalışmaları ile ön plana çıkmaya devam edecektir. Bizleri ödül törenine gelerek onurlandıran Zonguldak Valimiz Sayın Mustafa TUTULMAZ'a, proje çalışmalarımız için bizleri teşvik eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali TOSUN ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Erdal YILMAZ'a, tüm çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cevat ÇEVİK ile projelerde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

 

16-06-202116-06-202116-06-202116-06-2021