eTwinning GÖBEKLİTEPE SERÜVENİ KASIM AYI ÇALIŞMALARI

eTwinning GÖBEKLİTEPE SERÜVENİ KASIM AYI ÇALIŞMALARI

Atatürk İlkokulu 3-A sınıfı  öğrencileri Göbeklitepe Serüveni  adlı e Twinning projelerinin Kasım ayı çalışmalarına Göbeklitepe'nin tarihini , mimari yapısını ve o dönemde yaşamış insanların özelliklerini çeşitli etkinliklerle öğrenerek başladı.

 

Göbeklitepe hakkında bilgi edinen öğrenciler görsellerinden yararlanarak afiş tasarım çalışmaları yapıp,  okul panosunda sergilediler. Göbeklitepe'nin üç boyutlu maket yapımı etkinliğinde iyi vakit geçiren öğrenciler,  mimari yapısı hakkında bilgi edinmelerinin  yanında  oldukça iyi eserler ortaya çıkardılar. Afiş ve maket etkinliklerinin ardından Göbeklitepe Tanıtım videosu çekiminde görev aldılar.

 

 10 Kasım'da Atatürk Resimleri Sergisi etkinliğinin hazırlanmasında görev alan proje öğrencileri sergi günü de veli, öğrenci, okulumuz personeli ve diğer okullardan  ziyarete gelen öğretmen ve öğrencilerin  karşılanması ve serginin gezilmesi sırasında yardımcı oldular.

 

3-A proje grubu öğrencileri ,projede yer alan diğer sınıflarla ortak hazırlanan Öğretmenler Günü etkinliğine katıldılar.

 

Twinspace sohbet odasında diğer proje öğretmenlerinin ve tüm proje öğrencilerinin katıldığı kasım ayı değerlendirme toplantısına katılan 3-A proje grubu öğrencileri yapılan çalışmaları değerlendirdiler

27.11.2020 342

27-11-202027-11-202027-11-202027-11-202027-11-2020